Latest News

Κυριακή 12 Νοεμβρίου 2017

Θα μας τρελάνουν οι γυναίκες!! Δείτε τι προσέχουν στο πέos!!



Θα μας τρελάνουν οι γυναίκες!! Δείτε τι προσέχουν στο πέos!!
Το περίεργο σε όλα αυτά είναι η έρευνα από μόνη της! Ποιος σκέφτηκε να κάνει τέτοια έρευνα για παράδειγμα;; Τα αποτελέσματα μπορεί να έχουν ενδιαφέρον αλλά ο νους που συνέλαβε την ιδέα αξίζει βραβείο!

Σύμφωνα με την έρευνα λοιπόν, η γενική αισθητική του εμφάνιση είναι το κυριότερο χαρακτηριστικό που προσέχουν οι γυναίκες. Το δεύτερο είναι η τριχοφυΐα γύρω από αυτό. Κοιτάζουν την εμφάνιση του δέρματος, τη διάμετρο αλλά και το σχήμα της βαλάvoυ, το σχήμα του στομίου της oυpήθρας. Στην εν λόγω έρευνα το μήκος βρέθηκε στην 6η θέση!

Αφορμή για τη μελέτη που δημοσιεύεται στο τρέχον τεύχος της επιθεωρήσεως «Journal of $exual Medicine», αποτέλεσε ο υποσπαδίας, σχετικά συχνή δυσμορφία του πέoυs. Τι ακριβώς είναι; Σε πολλές περιπτώσεις το στόμιο της oυpήθρας εκβάλλει κάτω από την βάλαvo, ενώ στις πιο σοβαρές περιπτώσεις συνυπάρχει γωνίωση του πέoυs.

Πρόκειται για περίπτωση που δεν παρατηρείται πάρα πολύ συχνά στους άνδρες ωστόσο προσβάλλει 1 στα 200 έως 300 αγόρια, και συνήθως αντιμετωπίζεται χειρουργικά από πολύ νωρίς. Οι νεαροί που έχουν υποβληθεί σε εγχείρηση σημειώνεται ότι αντιμετωπίζουν συχνά προβλήματα ανασφάλειας σχετικά με την εμφάνιση του πέoυs τους μετά την αποκατάσταση.

Οι γυναίκες όμως όπως έδειξε η ίδια έρευνα δε δίνουν σημασία στο αν ένα πέos είναι χειρουργημένο ή όχι. 105 γυναίκες ηλικίας 18 έως 45 ετών, βαθμολόγησαν φωτογραφίες ανδρικών μopίων, ορισμένα εκ των οποίων ήταν χειρουργημένα για υποσπαδίας και άλλα όχι. Σύμφωνα με τις απαντήσεις δεν έβρισκαν διαφορά ανάμεσα στα χειρουργημένα μόpια και τα μη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου