Latest News

Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017

Οι στάσεις που βοηθούν το πέos να φαίνεται ....μεγαλύτερο!!


Οι στάσεις που βοηθούν το πέos να φαίνεται ....μεγαλύτερο!!
Πολλοί είναι οι άνδρες που έχουν ανασφάλεια με το μέγεθος του πέoυs τους. Οι ανασφάλειες αυτές μπορεί να είναι ρεαλιστικές αλλά πάρα πολλές φορές οφείλονται σε ψυχολογικούς παράγοντες και όχι σε βιολογικούς.

Ωστόσο δεν είναι λίγα τα $εξουαλικά εγχειρίδια που υποστηρίζουν πως υπάρχουν κάποιες στάσεις στο $εξ που αναδεικνύουν τις δυνατότητες του ανδρικού μopίου και μεγιστοποιούν την απόλαυση της γυναίκας. Ας δούμε μερικές από αυτές:


Εκ των όπισθεν
Ή αλλιώς στα 4 όπως την αποκαλούν. Η στάση αυτή επιτρέπει να γίνει πιο εύκολη διεiσδυση πόσο μάλιστα αν η γυναίκα ανασηκώσει τους γλoυτoύς της με ένα μαξιλάρι.

Η στάση σε σχήμα V
O άνδρας σηκώνει ψηλά τα πόδια της ξαπλωμένης γυναίκας. Εκείνη ανασηκώνει ελαφρά το σώμα της με τους αγκώνες προκειμένου να πετύχει ο παρτενέρ της μια βαθιά διεiσδυση.

Η γυναίκα από πάνω
Και εδώ επιτυγχάνεται καλύτερο άνοιγμα του κόλπoυ που επιτρέπει στο μόpιο του άνδρα να διεισδύσει βαθιά μέσα της. Οι ειδικοί του $εξ τονίζουν πως η κίνηση μπρος πίσω είναι καλύτερη από την πάνω κάτω.

Το κουνελάκι
Η γυναίκα είναι ξαπλωμένη ανάσκελα και λυγίζει τα πόδια της φέρνοντάς τα προς τη μεριά του σtήθoυς διπλώνοντας έτσι τα πόδια και τον κορμό της. Όσο πιο πίσω φτάνουν τα πόδια τόσο το καλύτερο αν μάλιστα καταφέρει να φτάσει ως τα αυτιά το σώμα της γυναίκας ανοίγει διάπλατα για να υποδεχτεί τον εpαστή της. Ο άνδρας τη βοηθά σπρώχνοντας τα πόδια προς τα πίσω. Ακόμα και άνδρες με πραγματικά μικρό πέos αναφέρουν πως η στάση αυτή ήταν μάλλον η πιο απολαυστική.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου