Latest News

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Αν την γουστάρεις αυτοί είναι οι μόνοι τρόποι για να την ξανακερδίσεις!!


Αν την γουστάρεις αυτοί είναι οι μόνοι τρόποι για να την ξανακερδίσεις!!
Αν δεν σε κερσίσει ο εγωισμός αυτοί είναι 15 τρόποι για να δώσεις το φιλί της ζωής σε μία ετοιμοθάνατη σχέση

1. Μετά τον γεμάτο φωνές καβγά σας ακολουθεί το $εξ της συμφιλίωσης. Λίγο πριν συμβεί αυτό, αντί για το «σ' αγαπώ» κλισέ, πες της: «Ξέρεις, είσαι ο μόνος άνθρωπος που θα ανεχόμουν να μου μιλήσει έτσι. Είσαι τόσο καταπληκτική».

2. Εχετε καιρό να αλληλοουρλιάξετε σε καβγά; Ρίξε έναν τώρα. Αν σου φωνάζει, σημαίνει ότι νοιάζεται. Σιωπή από γυναίκα σημαίνει πως κάτι έχει πεθάνει μέσα της.

3. Ρίξε τη βόμβα: «Θυμάσαι τη φορά που (προσθέτεις την προσωπική σου καλύτερη ιστορία $εξ); Βάζω στοίχημα ότι μπορούμε να ζήσουμε ακόμα καλύτερη».

4. Κάνε της spanking για 10 δευτερόλεπτα όταν δεν το περιμένει καθόλου. Μία μικρή μελανιά εδώ, μία άλλη παραπέρα και σε λίγο θα έχεις ένα στpιπτiζ για να δεις τις μελανιές της.

5. Ολα τα πράγματα που θα ήθελες να κάνεις μετά από ένα χωρισμό (νύχτες με τους φίλους στα μπαρ, διακοπές μόνος σου, Κυριακές στο γήπεδο) μπορείς να τα κάνεις και τώρα με έναν απλό προγραμματισμό. Γι' αυτό διάλεξε και απόλαυσέ τα. Ακόμα και μαζί της.

6. Μάθετε ένα καινούργιο σπορ μαζί -είτε τένις είτε ξιφασκία- που θα ενθαρρύνει και τους δυο σας να θαυμάζετε ο ένας τον άλλον.

7. Οπως ρωτάς τον κολλητό σου να σε συμβουλεύσει για την πτώση στη διάθεση της κοπέλας σου και την αυξανόμενη απόστασή σας, σου πέρασε ποτέ από το μυαλό να ρωτήσεις εκείνη;

8. Γίνε Enrique (ή Julio αν το προτιμά) Iglesias γι' αυτήν. Μίλα ισπανικά. Χόρεψέ τη λάτιν χορούς. Φίλησέ την από τον καρπό μέχρι τον ώμο της. Κάνε ένα τεράστιο πάρτι γι' αυτήν και μόνο. Cara mia!

9. Κάνε μία ανιδιοτελή πράξη καθαριότητας.

10. Αυτό το Σαββατοκύριακο πάρ' τη μαζί στο σούπερ μάρκετ για να αγοράσετε υλικά για ένα σπουδαίο δείπνο και βάλε στο καρότσι και υλικά, που προορίζονται για να βάψεις το σώμα της.

11. Απέχετε και οι δύο πέντε κιλά από το βάρος που θα σας έκανε να νιώθετε καλά με τον εαυτό σας. Χάστε τα μαζί. Θα είστε εσύ κι αυτή εναντίον του κόσμου. Οπως τον παλιό καλό καιρό.

12. Δεν της έχεις προσφέρει μία μετασυvoυσιαστική νυχτερινή εξομολόγηση εδώ και πάρα πολύ καιρό. Αιφνιδίασέ την.

13. Γίνε περιποιητικός όπως στην αρχή της σχέσης σας: άνοιξέ της την πόρτα, πάρ' της λουλούδια, συγκράτησε τα αέρια σου.

14. Βγες στην αγαπημένη της ραδιοφωνική ή τηλεοπτική εκπομπή, σε συναυλία του αγαπημένου της τραγουδιστή, στο καραόκε πάρτι της κολλητής της, όπου τέλος πάντων δεν το περιμένει, και φώναξε την αγάπη σου γι' αυτήν σε όλους.

15. Δοκίμασες τα πάντα απ' αυτήν τη λίστα και είναι ακόμη ψυχρή; Είναι καιρός να χαμογελάσεις, να της πιάσεις το χέρι και να της πεις τέσσερις πολύ επικίνδυνες λέξεις: «Τώρα εξαρτάται από σένα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου