Latest News

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Ποιες σχέσεις που τελείωσαν δυσκολεύεται να ξεπεράσει ένας άντρας!


Ποιες σχέσεις που τελείωσαν δυσκολεύεται να ξεπεράσει ένας άντρας!
O έρωτας με έρωτα περνά, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι πάντα τόσα απλό. Για κάποιες σχέσεις χρειάζεται ένα σεβαστό διάστημα χρόνου, μέχρι να έρθει το επόμενο στάδιο. Ποιες όμως είναι σχέσεις που δυσκολευόμαστε να ξεπεράσουμε.

1. Οι σχέσεις που έχουμε ξεπεράσει τον εαυτό μας

Δεν ξεπερνάς τον εαυτό σου κάθε μέρα. Αυτό συμβαίνει μόνο όταν θέλεις κάποια πολύ. Κάνεις την υπέρβαση όταν αγαπάς πολύ και όταν θέλεις να κρατήσεις μια σχέση όσο περισσότερο γίνεται, ακόμα και αν δε βλέπεις την ίδια ανταπόκριση. Περνάς τα όρια, όταν θυσιάζεις ακόμα και την προσωπική σου ισορροπία για χάρη της δική της ευζωίας. Μετά είναι λογικό να νιώθεις άδειος.

2.Οι σχέσεις που παρουσίασαν κάποιου είδους προοπτική

Ακόμα και γνωρίζοντας εκ των προτέρων ότι δεν είναι ο άνθρωπος της ζωής σου, θα στεναχωρηθείς όταν μπει το τέλος. Εφόσον όμως δεν έχεις κάνει όνειρα, θα το ξεπεράσεις σχετικά γρήγορα. Αν βάλεις στο μυαλό σου, ότι κάποια ήρθε στη ζωή σου για να μείνει, τα πράγματα δυσκολεύουν. Χρειάζεται να συσκεφτείς αρκετές φορές με τον εαυτό σου, προκειμένου να περάσεις στο επόμενο βήμα.

3. Οι σχέσεις που είναι ακόμα στο pick τους.

Πολλές φορές είναι πιο εύκολο να συνέλθεις στο τέλος μια μακροχρόνιας σχέσης. Αυτό συμβαίνει γιατί μέσα σε όλα αυτά χρόνια έχεις προλάβει να ζυγίσεις τα υπέρ και τα κατά της και να σκεφτείς αρκετές φορές τον εαυτό σου χωρίς αυτήν. Αν χωρίσεις πάνω στους 6 μήνες που είσαι ακόμα στα μέλια σου, ίσως σου στοιχίσει περισσότερο. Στους 6 μήνες συνήθως προλαβαίνεις να δεις μόνο την εξιδανικευμένη πλευρά.

Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να κάνεις τη σκέψη, ότι αν σε αγαπούσε όσο εσύ αυτήν, δε θα έφευγε από κοντά σου. «Χωνεύοντας» το, πας παρακάτω.

Πηγή: simplyman.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου