Latest News

Τετάρτη 18 Οκτωβρίου 2017

Αυτή η γυναίκα ΔΕΝ σε γουστάρει, σταμάτα να την κυνηγάς! Δες τα σημάδια!


Αυτή η γυναίκα ΔΕΝ σε γουστάρει, σταμάτα να την κυνηγάς! Δες τα σημάδια!
Αν, λοιπόν, δεν πέσεις σε εκείνη την περίπτωση που το κορίτσι απέναντί σου είναι ξεκάθαρο και «ντόμπρο», τότε θα πρέπει μόνος σου να βγάλεις το συμπέρασμα θες, δεν θες.

Δεν αποκλείω, βέβαια, και την περίπτωση που δεν θες να πάρεις από λόγια ή να κάνεις τον «Κινέζο».

Πώς θα καταλάβεις ότι η «άλλη» δεν σε γουστάρει;

1. Δεν απαντά στα μηνύματα ή τις κλήσεις σου:

Στέλνεις δέκα, σου απαντά με ένα και αυτό από ευγένεια. Καλείς όλη μέρα, σε παίρνει πίσω την επόμενη. Είναι γεγονός, και παραδέξου το, δεν είναι στημένη πάνω από το τηλέφωνό της περιμένοντας την κλήση σου ή το sms σου. Και αυτό δεν το λες «καλό».

2. Δεν αντιδρά στα κομπλιμέντα σου:

Εσύ την κάνεις «Θεά» και αυτή το περισσότερο που σου ανταποδίδει είναι ένα ξερό χαμόγελο και ένα σκέτο «σ’ ευχαριστώ». Αν μάλιστα, αυτά δεν τα διακρίνει μια συστολή και ένα κοκκίνισμα, τότε, μάλλον έχεις πέσει στην περίπτωση «δεν ενδιαφέρομαι».

3. Σου γυρνάει την πλάτη και μιλάει με την παρέα της:

Έχεις δώσει τον αγώνα σου για να την πλησιάσεις εκεί που κάθεται ή στέκεται, έχεις επιστρατεύσεις τις καλύτερες ατάκες σου και αυτή, αφού σ’ αφήσει να ολοκληρώσεις (αν σε αφήσει), σου κάνει ξεκάθαρο ότι «διακόπτεις, έχουμε σοβαρή συζήτηση εδώ».

4. Σου ακυρώνει τα ραντεβού:

Και πες ότι κατάφερες να πάρεις το τηλέφωνό της, και πες ότι την πήρε τηλέφωνο και δέχτηκε να βρεθείτε. Την μία ακούς να σου απορρίπτει τις μέρες και τις ώρες που της προτείνεις γιατί είναι γεμάτο το προγραμμά της, την άλλη σε ειδοποιεί ότι ξαφνικά θυμήθηκε ότι έχει να πάει κάπου που δεν μπορεί να ακυρώσει, την τρίτη σου μεταθέτει το ραντεβού σε… άγνωστο χρόνο. Δεν είναι για σένα!

5. Σε μειώνει ή σε αποδοκιμάζει:

Δεν της αρέσουν αυτά που φοράς, δυσανασχετεί μ’ αυτά που σ’ αρέσουν, δεν αντέχει τα μέρη που συχνάζεις, σου την λέει συνέχεια, σε υποβιβάζει για τη δουλειά που κάνεις, δεν σου αναγνωρίζει προτερήματα, της την δίνει που δεν έχεις αυτοκίνητο… θες και άλλα;

6. Σου λέει ψέματα:

Η αλήθεια είναι ότι αυτό δεν μπορείς να το καταλάβεις αμέσως. Μπορείς, όμως , να ψιλιαστείς αν σου μιλήσει γενικά και αόριστα για ένα φλερτ που έχει, για έναν πρώην που δεν ξεπέρασε ακόμα, για μια σχέση που είναι κάπου στο εξωτερικό, αλλά ακόμα και για τα άπειρα ραντεβού που έχει και δεν μπορεί να ακυρώσει, για την πολλή δουλειά που συνέχεια της προκύπτει, για τους φίλους που βάζει πάντα πρώτους.

7. Σου τάζει πράγματα που δεν τηρεί:

Σου υπόσχεται ότι θα πάτε σινεμά και μετά βαριέται, λέει ότι θα έρθει να γνωρίσει την παρέα σου, αλλά τελικά αδιαθέτησε και δεν μπορεί, κάνει σχέδια μαζί σου για εκδρομές που δεν έγιναν ποτέ, σου λέει θα σου μαγειρέψει και δεν το κάνει. Όχι, δεν φταίει μονάχα ότι είναι αναβλητική…

8. Σε «τρέχει» χωρίς λόγο:

Ξαφνικά, συνειδητοποιείς ότι την έχεις συνοδεύσει σε όλα τα καλλιτεχνικά events που ήθελε να πάει, στα πάρτι που θα ήταν ο «πρώην» της, σε συγκεντρώσεις με συναδέλφους, που αλλιώς τις αποφεύγει γιατί βαριέται, στα ψώνια της, ακόμα και στο γάμο της ξαδέλφης, που δεν ήθελε να παρευρεθεί χωρίς συνοδό. Και όμως, δεν σου επιτρέπει τίποτα περισσότερο απ’ το να την κρατάς απ’ το χέρι. Δεν είσαι ο άντρας των ονείρων της, είσαι το «παιχνίδι» της.

9. Δεν σε αφήνει να την αγγίξεις:

Το παιχνίδι του φλερτ – για να ξεκινήσουμε απ’ αυτό- επιβάλλει τη σωματική επαφή. Αν μια γυναίκα απομακρύνευται με κάθε τρόπο στο παραμικρό άγγιγμά σου, σημαίνει ότι δεν θέλει κάτι περισσότερο από μια κουβεντούλα.

10. Δεν σου «κάθεται»:

Μπορεί να φλερτάρετε ασταμάτητα, να έχετε βγει κιόλας, και οι αντιδράσεις της να λένε «σε γουστάρω». Άμα δεν καταλήξετε στο κρεβάτι- και δεν εννοώ απ’ την πρώτη στιγμή- έχεις κάνει μια «τρύπα στο νερό». Η $εξουαλική ολοκλήρωση, ιδίως όταν μιλάμε για μια γυναίκα, είναι συνήθως το «διαβατήριο» σου για το επόμενο level, αυτό της σχέσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου