Latest News

Σάββατο 30 Σεπτεμβρίου 2017

Διάβασε τα σημάδια του έρωτα από τις κινήσεις που κάνει!


Διάβασε τα σημάδια του έρωτα από τις κινήσεις που κάνει!

Η γλώσσα του σώματος στον έρωτα μπορεί να πει περισσότερα από ότι ο πιο εύγλωττος ρήτορας.


Αρκεί να ξέρει κανείς να διαβάσει τα σημάδια του έρωτα και να μεταφράσει τη γλώσσα του σώματος κατάλληλα.


Η γλώσσα του σώματος αποκαλύπτει όταν κάποιος είναι ερωτευμένος μαζί σας


Πώς μπορείτε να καταλάβετε ότι ένα άτομο είναι ήδη ερωτευμένο μαζί σας;


Η γλώσσα του σώματος των ερωτευμένων μπορεί να αποκαλύψει τα αληθινά τους συναισθήματα και τις προθέσεις τους για σας.


Όλοι ξέρουμε ότι ένα ερωτευμένο πρόσωπο διαθέτει μια ορισμένη λάμψη κάθε φορά που  βρίσκεται  με το εκείνο το ξεχωριστό πρόσωπο, αλλά ποιες είναι οι άλλες ενδείξεις;


Θα παρατηρήσετε ότι ένα πρόσωπο έχει ήδη αρχίσει να σας ερωτεύεται όταν παρατηρήσετε τα σημάδια του έρωτα:



  • αν δεν μπορεί να αντέξει να είναι μακριά σας και προσπαθεί να βρίσκεται όσο πιο κοντά σας γίνεται
  • αν σας χαρίζει περισσότερα χαμόγελα από ότι συνήθως
  • αν παρακολουθεί όλες σας τις κινήσεις και τις ενέργειές σας
  • αν δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σας
  • αν λάμπει το πρόσωπο του όταν σας βλέπει και μιλάει μαζί σας

Ο ερωτευμένος πλησιάζει πιο κοντά σας


Ένα πρόσωπο που είναι ερωτευμένο μαζί σας, θα αναζητήσει διάφορους τρόπους για να είναι πιο κοντά  σας. Ο ερωτευμένος δηλαδή, μειώνει τον προσωπικό του χώρο και πλησιάζει όσο πιο κοντά μπορεί.


Θα καταλάβετε ότι ο προσωπικός χώρος ενός ατόμου έχει γίνει μικρότερος, όταν αυτός ή αυτή αισθάνεται άνετα μαζί σας ακόμα και στην ελάχιστη δυνατή απόσταση. Σε ένα δωμάτιο γεμάτο από ανθρώπους, πάντα θα προσπαθήσει να βρίσκεται κοντά σας διαρκώς.


Ο προσωπικός χώρος είναι συνήθως πολύ σημαντικός για τους ανθρώπους, γιατί τους επιτρέπει να έχουν την ελευθερία και ανεξαρτησία που χρειάζονται. Η μόνη περίπτωση στην οποία κάποιος μπορεί να θυσιάσει τον προσωπικό του χώρο και να επιδιώξει να είναι κοντά σε κάποιον, είναι όταν είναι ερωτευμένος.


Το πρόσωπο αυτό θα έχει την τάση να κλίνει το σώμα του προς το μέρος σας, είτε όταν κάθεστε ή όταν σηκώνεστε. Η κατεύθυνση του σώματος του θα είναι πάντα στραμμένο προς εσάς.


Η ψυχολογία λέει ότι αρκεί να παρατηρήσεις την κλίση του σώματος για να καταλάβεις αν δυο άνθρωποι είναι ερωτευμένοι, ή αν κάποιος αρχίζει να ερωτεύεται.


Αν για κάποιο λόγο το σώμα δεν μπορεί να στραφεί προς εσάς, τότε η κατεύθυνση της  ματιάς του θα δείξει ποιος είναι στο μυαλό του προσώπου αυτού.


Περισσότερα αγγίγματα, χαμόγελα και γέλιο


Ένα πρόσωπο που έχει αρχίσει να να σας ερωτεύεται, θα σας ακούει περισσότερο και πιο προσεκτικά, και επομένως θα έχει πιο άμεσες αντιδράσεις  προς εσάς.


Θα γελάει εύκολα,  ακόμη και με τα πιο κακόγουστα αστεία σας.


Ενώ μιλάτε, δεν θα μπορεί να σταματήσει να χαμογελά  ειδικά όταν σας ακούει χωρίς να μιλά. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι το εν λόγω πρόσωπο απολαμβάνει πραγματικά το χρόνο του  κοντά σας, ακόμα και αν κάνετε την πιο ανούσια κουβέντα.


Το πρόσωπο αυτό θα επιδιώξει να σας αγγίζει επίσης όσο γίνεται πιο συχνά. Ένα χτύπημα στον ώμο, ένα μικρό άγγιγμα στην πλάτη, ένα αγκάλιασμα,  το κράτημα των χεριών,   είναι μερικά από τα πιο συνηθισμένα αγγίγματα που αφορούν τη γλώσσα του σώματος στον έρωτα.


Οι ερωτευμένοι μιμούνται


Το ότι οι ερωτευμένοι μιμούνται και αντιγράφουν κινήσεις ή εκφράσεις του αγαπημένου τους προσώπου, είναι ένα αστείο αλλά πολύ γλυκό σημάδι του έρωτα.


Οι ερωτευμένοι δεν μιμούνται συνειδητά, αλλά το κάνουν ασυνείδητα τις περισσότερες φορές.


Αν δείτε λοιπόν κάποιον ή κάποια να μιμείται ότι κάνετε ή ότι λέτε, έχετε ένα καλό σημάδι ότι το πρόσωπο αυτό είναι ερωτευμένο μαζί σας.


Για παράδειγμα, θα στηρίξετε το πηγούνι σας επάνω στο χέρι σας,  και το άτομο που είναι ερωτευμένο μαζί σας, σύντομα θα κάνει και αυτό  τη συγκεκριμένη κίνηση.


Έχετε ακούσει που λένε ότι μετά από καιρό οι ερωτευμένοι μοιάζουν στις κινήσεις τους; Αυτό συμβαίνει γιατί αυτή η αρχικά ακούσια μίμηση των πράξεων μεταξύ τους, δημιουργεί μια συνήθεια που τελικά κάνει τους ερωτευμένους να μοιάζουν.


Επίμονο βλέμμα = σημάδι έρωτα


Η γλώσσα του σώματος των ερωτευμένων δε σφάλλει ποτέ όταν πρόκειται για βλέμματα.


Ένα πρόσωπο που είναι ερωτευμένο μαζί σας, απλά δεν μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σας.


Οι περισσότεροι, ειδικά όταν το συναίσθημα τους έχει μόλις αρχίσει να αναπτύσσεται,  έχουν δυσκολία συγκέντρωσης σε άλλα πράγματα.


Το βλέμμα είναι συνήθως ζεστό ή έντονο και συνοδεύεται με ένα μικρό χαμόγελο.


Σίγουρα πάντως μπορείτε να καταλάβετε εύκολα ότι κάποιος είναι ερωτευμένος μαζί σας γιατί θα σας κοιτάζει επίμονα, ή αν είναι ακόμα στην αρχή, θα προσπαθεί με φευγαλέα βλέμματα να σας κοιτάζει όσο γίνεται περισσότερο χωρίς να τον αντιληφθείτε. Οπως λέγεται συχνά, θα «καρφώνεται».


Η λάμψη του έρωτα


Με κάποιο τρόπο ανεξήγητο, ένα πρόσωπο έχει μια συγκεκριμένη αύρα γύρω του, όταν  είναι ερωτευμένος και ευτυχισμένος.


Όταν ένα πρόσωπο ερωτεύεται, αλλάζει εντελώς και αυτό αντανακλάται στη γλώσσα του σώματος. Μερικοί άνθρωποι αδυνατούν να παρατηρήσουν αυτές τις αλλαγές, αλλά τα σημάδια είναι σίγουρα εκεί.


Η λάμψη της ευτυχίας και της χαράς, που προέρχονται από το υποσυνείδητό του, αντανακλάται με μια λάμψη στα μάτια και ένα χαμόγελο που είναι δύσκολο να  λείψει από το πρόσωπο του.


Για αυτό το λόγο μάλλον λένε ότι ο έρωτας δεν κρύβεται. Γιατί ό,τι και αν κάνουμε ο έρωτας αντανακλάται στο βλέμμα και το χαμόγελο μας και η γλώσσα του σώματος μας προδίδει.


Οι ίδιοι οι ερωτευμένοι δεν συνειδητοποιούν καν ότι ο έρωτας τους εκφράζεται με τόσα σημάδια στη γλώσσα του σώματος τους. Οι περισσότεροι άνθρωποι ωστόσο τα παρατηρούν και τα αντιλαμβάνονται άμεσα και τους αρέσει να βλέπουν τα σημάδια του έρωτα σε απλές ρομαντικές κινήσεις, εκφράσεις και χειρονομίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου