Latest News

Παρασκευή 24 Μαρτίου 2017

Τι επιφυλάσσουν για τους ελεύθερους σήμερα 24/3 τα ζώδια!



Τι επιφυλάσσουν για τους ελεύθερους σήμερα 24/3 τα ζώδια!

ζωδια κριός
Έχετε απίστευτες αντοχές τον τελευταίο καιρό. Και αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από φίλους και συνεργάτες, καθώς και από ένα άτομο που σας θαυμάζει και σας παρατηρεί από απόσταση. Αξιοποιήστε με τον καλύτερο τρόπο αυτή την ορμή σας, προκειμένου να ολοκληρώσετε και κάποιες εργασίες που έχετε παραμελήσει για ένα χρονικό διάστημα.

ζωδια ταύρος
Σήμερα η μέρα σας καλεί να δείξετε ανοχή σε κάποια λάθη που θα κάνουν άλλοι. Κανείς δεν είναι τέλειος, κι αυτό φυσικά αφορά κι εσάς. Όλοι οι άνθρωποι είναι ημιτελείς, δεν είναι σωστό από μέρους σας να διαγράφετε τους άλλους επειδή έσφαλαν. Συγχωρήστε και προχωρήστε παρακάτω.

ζωδια δίδυμοι
Σήμερα ενδέχεται να σας ενοχλήσουν άλλα άτομα που θα εκλάβουν ως σοβαρό κάτι που εσείς θεωρείτε γελοίο. Θα είναι όμως καλύτερα για εσάς να κρατήσετε τη γνώμη σας για τον εαυτό σας. Ακόμη κι αν έχετε δίκιο, η άποψή σας ίσως ακουστεί στους υπόλοιπους με κάποια υπεροψία και αρνητισμό.

ζωδια καρκίνος
Όσο πιο μεγάλα είναι τα όνειρά σας, τόσο το καλύτερο. Καμία φιλοδοξία σας δεν οφείλει να υπόκειται σε κάποιο μέτρο, άσχετα με το κατά πόσο θα καταφέρετε να την πραγματώσετε. Μπορούν να επιτευχθούν και μεγαλεπήβολα σχέδια, αρκεί να έχετε τα μάτια σας καρφωμένο στον στόχο και να μην εγκαταλείπετε την προσπάθεια.

ζωδια λέων
Σήμερα θα σας φανεί ιδιαίτερα χρήσιμη η θερμή και γενναιόδωρη φύση σας, όταν θα κληθείτε να μιλήσετε με ένα ιδιαίτερα δύστροπο άτομο. Ευτυχώς για εσάς, κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί στο χαμόγελό σας! Αφήστε την έντονη προσωπικότητά της να αναλάβει τα ηνία.

ζωδια παρθένος
Όποτε προκύπτουν πολλά πράγματα μαζεμένα στη ζωή σας κι εσείς καλείστε να τα διεκπεραιώσετε, συνήθως μπαίνετε στον πειρασμό να πανικοβληθείτε αντί να αναζητήσετε τρόπους να μειώσετε την ταχύτητα με την οποία κινήστε. Θα καταφέρετε να μειώσετε το άγχος σας, μόνο αν βάλετε σε μια σειρά τις ευθύνες σας. Όσο πιο εύκολη κάνετε τη ζωή σας, τόσο πιο πολύ θα την εκτιμάτε.

ζωδια ζυγός
Στρέψτε το βλέμμα σας στη συνολικότερη εικόνα, την επόμενη φορά που θα νιώσετε τον πειρασμό να βυθιστείτε στην αυτολύπηση. Οι μικρές αδυναμίες της ζωής ενδέχεται κάποιες φορές να φαντάζουν σαν ένα τεράστιο χάος. Πάντα όμως να σκέφτεστε ότι υπάρχουν άνθρωποι που αντιμετωπίζουν πολύ πιο σοβαρά προβλήματα από τα δικά σας. Συντονίστε το σκεπτικό σας με την πραγματικότητα.

ζωδια σκορπιός
Η υπερβολική πίεση που νιώθετε στην αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων, ενδέχεται να επιβαρύνει όχι μόνο τη διάθεσή σας αλλά και την υγεία σας. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να μάθετε τις απλές ασκήσεις χαλάρωσης, προκειμένου να ελέγχετε την ροπή σας στον πανικό ακόμη και για μικροπράγματα.

zwdia-zodia-tarw

ζωδια τοξότης
Η ειλικρίνειά σας είναι ένα χάρισμα που εκτιμά ιδιαίτερα ένα άτομο, που έχει κουραστεί να ακούει από παντού τις συνήθεις ψεύτικες ρητορείες. Αν κάτι σας διαχωρίζει από τους πολλούς εξάλλου, είναι η αληθινή στάση σας απέναντι στις απόψεις σας. Να είστε περήφανοι για την ικανότητά σας να διαχωρίζετε το πραγματικό από το πλασματικό.

ζωδια αιγόκερως
Ενδέχεται να υπάρχει ένα άτομο στη ζωή σας που θεωρεί ότι του αξίζει η αγάπη σας, πιο πολύ απ΄ όσο θα θέλατε. Μπορεί να είναι πολύ κολακευτικό να είστε επιθυμητοί, το σωστό είναι να είστε ειλικρινείς προς τους θαυμαστές σας. Αν δεν νιώθετε το ανάλογο πάθος γι’ αυτούς, πρέπει να ξέρουν την αλήθεια.

ζωδια υδροχόος
Μέσα στον στενό φιλικό σας κύκλο υπάρχει ένα άτομο που θα ήθελε να πάρει πιο ρομαντική τροπή η πλατωνική σας σχέση. Ζυγίστε ανάλογα και τα δικά σας συναισθήματα, και καταλήξτε αν είναι αμοιβαία. Αν δεν είναι, καλό είναι να απορρίψετε την πρόταση ευγενικά, αντί να φανείτε σκληροί.

ζωδια ιχθύες
Είναι φυσικό και θεμιτό να ενδιαφέρεστε ειλικρινά για την ευτυχία των ατόμων του φιλικού σας κύκλου. Όμως θα πρέπει να μην εμπλέκεστε σε θέματα που αφορούν τις ερωτικές τους επιλογές. Καλό θα ήταν να περιμένετε να ζητηθεί η γνώμη σας, πριν βιαστείτε να εκφράσετε άποψη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου